[size=32]
السبروق هو صفق الباميا شكله عريض وبيتورق زي الورق من عروقه ...
وتتعمل شوربه عاديه عباره عن لحم ومويه و بصله كبيره وبهارات وتوم ....
لما تغلى الشوربه ويستوي اللحم نطلع اللحم بره الحله ... ونخت السبروق في
الشوربه ونخليهو يغلي شويه لحدي ما يبدأ يتهرد ونجيب المفراكه ونبدأ نفرك .. ونفرك .. ونفرك
ونضيف الويكه.... وبعدين نضبط الطعم كويس ونرجع اللحمه في الحله....
وفى ناس بفروكوها بالباميا اللينه يعنى تقطع الباميا زي تقطيع
الويكة الناشفة وتغلى مع السبروق ونفركهم مع بعض.
طبعا الملاح ده بيتاكل بالقراصه ومعاهو سلطه فاهمه كده وصحن شطه بالليمون
وأقترح ليكم للتحليه بطيخه بااااااااااااااارده .... ويا حبذا لو كانت رمليه كمان ..
وبعد داك أصلك ما تسوى حاجة غير تنبهل فى العنقريب الماخمج .. وتوسد راسك الكراب ..
[/size]
السبروق هو صفق الباميا شكله عريض وبيتورق زي الورق من عروقه ...
وتتعمل شوربه عاديه عباره عن لحم ومويه و بصله كبيره وبهارات وتوم ....
لما تغلى الشوربه ويستوي اللحم نطلع اللحم بره الحله ... ونخت السبروق في
الشوربه ونخليهو يغلي شويه لحدي ما يبدأ يتهرد ونجيب المفراكه ونبدأ نفرك .. ونفرك .. ونفرك
ونضيف الويكه.... وبعدين نضبط الطعم كويس ونرجع اللحمه في الحله....
وفى ناس بفروكوها بالباميا اللينه يعنى تقطع الباميا زي تقطيع
الويكة الناشفة وتغلى مع السبروق ونفركهم مع بعض.
طبعا الملاح ده بيتاكل بالقراصه ومعاهو سلطه فاهمه كده وصحن شطه بالليمون
وأقترح ليكم للتحليه بطيخه بااااااااااااااارده .... ويا حبذا لو كانت رمليه كمان ..
وبعد داك أصلك ما تسوى حاجة غير تنبهل فى العنقريب الماخمج .. وتوسد راسك الكراب ..
[/size]
الإثنين 18 يوليو - 19:57:02 من طرف سما اياد
» اعطال ايديال زانوسي 01099948826
الثلاثاء 5 يناير - 14:37:34 من طرف منه مراد
» صيانه ايديال زانوسى
الثلاثاء 15 ديسمبر - 16:27:39 من طرف صيانه زانوسى
» صيانه ايديال زانوسى
السبت 14 نوفمبر - 14:56:06 من طرف صيانه زانوسى
» صيانه ايديال زانوسى
الأربعاء 11 نوفمبر - 14:55:54 من طرف صيانه زانوسى
» صيانه ايديال زانوسى
الثلاثاء 10 نوفمبر - 16:01:00 من طرف صيانه زانوسى
» صيانه ايديال زانوسى
الإثنين 9 نوفمبر - 14:22:45 من طرف صيانه زانوسى
» صيانه ايديال زانوسى
الأحد 8 نوفمبر - 16:25:41 من طرف صيانه زانوسى
» صيانه ايديال زانوسى
السبت 7 نوفمبر - 15:28:12 من طرف صيانه زانوسى